Kupovina u Adaxu

Kako kupovati na adax.hr

Adax Internet Webshop omogućuje dva načina kupovine:

  • Možete kupovati kao registrirani korisnik
  • Možete kupovati putem telefona (01) 2008 440

Naglašavamo da je kupnja za registrirane korisnike najsigurnija te pruža dodatne mogućnosti, kao što su:

  • Brži proces narudžbe i naplate
  • Provjera statusa narudžbi
  • Pregled prošlih narudžbi
  • Izmjena podataka korisničkog računa
  • Izmjena lozinke
  • Spremanje dodatnih adresa za dostavu

Registracija

1.korak: Na početnoj stranici adax.hr kliknite na »Registrajte se«, ukoliko ste registraciju već obavili na adax.hr prijavljujete se popunjavanjem forme za prijavu.

2.korak: U formi koja vam se otvorila upišite svoje osobne podatke, pročitajte opće uvjete i označite da se slažete s istima. Na kraju kliknite na »Pošalji«.

Sada ste registrirani korisnik adax.hr. Pomoću e-mail adrese i lozinke u svakom trenutku možete pristupiti svojem adax.hr računu i vašim podacima.

Ukoliko ste pravna osoba, u postupku registracije, sistem će vas tražiti da se tako odredite i da ispunite potrebne podatke za prodaju pravnim osobama (OIB, PDV broj).

Košarica

U nju stavljate proizvode klikom na gumb »Dodaj u košaricu«.

Kupnja i odabir načina plaćanja

Kupnju završavate klikom na tipku »Završi narudžbu«. Na idućij stranici vidjet ćete prikaz artikala u košarici, klikom na gumb »Dalje« idete na idući korak. Stranica nakon tražit će vas adresu za plaćanje, koja ujedno može biti i adresa dostave, te način plaćanja, trenutno samo kreditnim karticama. Klikom na gumb »Završi narudžbu« bit ćete prebačeni na vanjsku stranicu davatelja usluge procesiranja plaćanja kreditnim karticama gdje trebate popuniti tražene podatke, nakon potvrde kupovine vraćate se na adax.hr na stranicu sa prikazom predračuna vaše narudžbe. Time je vaša narudžba proslijeđena na adax.hr.

Pregled narudžbi te status istih

Nakon uspješno predane narudžbe na e-mail adresu primit ćete potvrdu o obavljenoj kupnji, a sadržaj i status iste moći ćete u svakom trenutku provjeriti na svom računu na adax.hr.

Narudžba putem telefona

Na adax.hr moći ćete kupovati i putem (01) 2008 440 telefonske linije, kada će vas ljubazni službenik provesti kroz sve gore navedene korake te će vašu narudžbu provestio kroz adax.hr.


NAPOMENA:

Slike proizvoda na Adax Internet Webshopu su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici Adax.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.
Adax će nastojati na web stranicama Adax.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

  Uvjeti prodaje - Sve