Buđenje s osmijehom

Blog 03

Dječje sobe i namještaj za bebe iz vlastite proizvodnje, od ideje do realizacije, kvalitetno drvo bukve, lakovi na bazi vode, briga o ekologiji i zdravlju. Tople i vesele boje, udobne posteljine, namještaj za sve interijere. Ako ne vjerujete nama pitajte u Njemačkoj ili u Africi.  Ili u obližnjem vrtiću. Jer, Adax d.o.o je i tamo.

Zamislite na trenutak da ste na čistom zraku, zatvorite oči i duboko udahnite. Negdje ste u prirodi, na planinskom vrhu ili u gustoj šumi. Dišete punim plućima, osjećate kako priroda ulazi u svaku vašu poru. Onda otvorite oči i shvatite da niste na Mount Everestu niti na jadranskoj obali, pred vama je Adax dječja soba.


Slika čiste sreće

Na prvi pogled možda će vam se naši dječji krevetići učiniti običnima. Ne mogu letjeti, biti nevidljivi, ne mogu otputovati u budućnost niti mijenjati boje. Iako, u dječjoj mašti oni mogu postati sve to, još i više. No, Adax dječje sobe nude zdravlje i taj neodoljiv zov prirode. Najkvalitetnije drvo bukve u kombinaciji s medijapanom, lakirano lakovima na vodenoj bazi. Pa kad krenu prvi zubići i nestašna beba zagrize u ogradu krevetića, ne morate vikati i spašavati stvar već samo uzeti fotić ili mobitel i zabilježiti taj poseban trenutak. Znate li da je čitav Adax namještaj iz naše vlastite proizvodnje, od ideje do realizacije? Sve se radi u našem pogonu, ispunjeni su svi EU standardi u proizvodnji drveta, koristimo samo ekološki prihvatljive materijale, imamo dva drvna i jedan tekstilni pogon. Ne uvozimo, već izvozimo, naši proizvodi našli su put do kupaca u Njemačkoj, Malti, Africi, Jordanu... Na raspolaganju je desetak različitih dječjih soba i široki asortiman namještaja za bebe, a karakteriziraju ih tople, vesele boje, ugodne za oko i poticajne za raspoloženje. Kad dijete otvori oči i pozdravi vas s osmijehom, znate da je zadovoljno i naspavano. Pa mahne medvjediću, žirafi, laviću ili leptiriću, koji se smiješe s ormara ili komode... Slika čiste sreće! Kristalići, veseli i vedri detalji, dječji likovi koji daju razigranost, a opet, decentnost. I, za potpuni doživljaj i udobnost tu su i Adax posteljine za bebe i djecu, naravno, iz vlastite proizvodnje i usklađene s namještajem. Priznajte, dođe i vama da legnete u taj krevetić, ušuškate se udobnom posteljinom i zaaaspiiite. Zamislite, kako bi tek vaša beba uživala!

Kad ste taj dio riješili, imamo na policama još mnogo toga. Sve što vam treba za vašu bebu. Autosjedalice, kolica, oprema za higijenu, pelene, dekice..., sve to pronađite ovdje: http://adax.hr/webshop/


Pitajte za Adax u vrtiću

No, da ne ispadne da se sami hvalimo, pitajte za nas u obližnjem vrtiću. Jer, možda je baš vaš vrtić jedan od onih u kojemu klinci uživaju u namještaju za djecu. Da, niste znali? Naš kreativan, siguran i prilagođen proizvodni programu učinio nas je jednim od najvećih proizvođača namještaja za dječje vrtiće u Hrvatskoj. A znate kako se kaže, ako je dobro za vrtić, dobro je za sve.

I ne, naravno da to nije sve. Jer, uspjeh i iskustvo u proizvodnji namještaja od dječjih sobica i krevetića odvela nas je i u širenje specijalnosti, pa smo tu za vas ako trebate uređenje interijera. Svih, što god vam treba. Hoteli, uredi, restorani, konferencijske dvorane, dnevni boravak ili kuhinja... Uostalom, pogledajte sami na: http://adax.hr/design. Naša kreativnost i prepoznatljivost ne poznaju granice, slažete se, jel' da? Dakako, sve to iz naše vlastite proizvodnje, iz naših pogona, proizvedeno u Hrvatskoj! Adax danas ima preko 50 zaposlenika, tri vlastite maloprodaje te razvijenu veleprodajnu mrežu u Hrvatskoj i inozemstvu.


Na tržištu punih 25 godina

Da ne zaboravimo, ako i dalje sumnjate, odavno smo punoljetni, time i odgovorni, iskusni, pogotovo. Naš Adax d.o.o. rođen je 1992. kao obiteljska tvrtka za uvoz i distribuciju dječje opreme. Već s tri godine počeli smo proizvoditi vlastitu dječju posteljinu i ostale dječje tekstilne proizvode. Od 2012. imamo novi pogon za obradu masiva, tamo se nalazi i lakirnica. Dakle, punih 25 godina na tržištu. Kako smo preživjeli izazove koje mnogi nisu? Kreativnost, originalnost, šarm i kvaliteta. Domaća, hrvatska kvaliteta, koju s ponosom izvozimo diljem svijeta.  Potražite nas u našim prodajnim centrima u Zagrebu, Sesvetama i Zadru. www.adax.hr

  ADAX BLOG - Sve